23 Haziran 2010 Çarşamba

En Hararetli Anlar


Bugün sabahtan beri canım öylesine sıkılıyor ki anlatamam. Bir yandan içim kıpır kıpır ediyor ama hiç bir şey yapmamak sap gibi oturmak da insanın canını sıkıyor. Hele şu yazın gelmesi insanın içini coşturuyor. Evin içinde olduğum için çok da rahat giyiniyorum. Altımda sadece bir kilot var. Memelerim sallana sallana dolaşıyorum evin içinde. Açıkçası memelerim çok hoşuma gidiyor. Onları görmek, onlarla oynamak rahatlatıyor beni. Bazen aynanın karşısına geçip dakikalarca onlarla ilgilendiğim bile oluyor. Ama gerçekten çıplak olduğumda kendim daha rahat, özgür e neşeli hissediyorum. Düşünüyorum da çıplaklık doğal bir durum olsaydı. Nasıl bir şey olurdu acaba. Düşünsenize kapı çalıyor ve misafir geliyor eve. Kapıyı çırılçıplak açıyorsunuz. Göğüslerim vajinam her şeyim ortada. Misafirlerin pardösüsünü aldığımda onlar da çıplak oluyorlar. Oturuyoruz, muhabbet ediyoruz. Konuşup gülüşürken kadınlarda memeler sallanıyor, erkeklerin penisi sarkmış bir yöne doğru. Çaylarımızı yudumluyoruz. Her şey öylesine doğal ki…
Eminim çok hoş olurdu. Tabi bu kadar açık görüşlü insan da nadirdir eminim. Bunları düşününce içim kıpır kıpır etti bi an : ) Neyse şimdilik hoşçakalın, sevgiyle kalın.

9 yorum:

  1. sevgili arzu
    sex arzusu ve duygusu bastırıldığında neler oluyor biliyormusunuz?
    ben söyliyim ilk başladığımda birdaha asla doymıyacağımı sandığım açlığımgibiydi, bir daha,birdaha bitmesin bu tad dedim.başlamadan önce kadının çıplak bedeninden tiksinirdim.
    şimdi vajinaına dilimi sokuyorum ve emiyorum aynı anda orgazm olmanın tadı tarif edilemez

    YanıtlaSil
  2. ilk gün sabahtan akşama kadar sayısını bilmiyorum saymadım sadece yeme için dinlendiğimi biliyorum dudaklarımız moraranakadar,penisim acıyana ,hatta kanıyana kadar sevişmelerimiz devam etmişti. şimdi 3 yıldır yalnızım ve cesaret edemiyorum 2. bir kadınla birlikteliğe
    jantii12345@windowslive.com

    YanıtlaSil
  3. Bırakın artık şu mail adreslerini vermeyi ulan! Bloglarıda çevirdiniz abazan team defterlerine.

    Anlattığın gibi olabilseydi keşke hayat, ben de çok isterdim bunu .) herkes, utanmadan herşey yapabilmeli. Bu arada memelerin iri sanırım, iri memeler her zaman sevilir, emilir.

    Blogunu sevdim takibimdesin beybi.

    YanıtlaSil
  4. o zaman bi cazibesi kalmazdiki onlarin. onlar gizlendigi icin bu kadar merak ediliyor ve seviliyor

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle katılıyorum, at hırsızı ;)

    Bu arada yazdıklarına gelecek olursak Arzu, memelerini gerçekten merak ettim. Bak görüyor musun at hırsızı'nın da dediği gibi bu tür şeyler kolaylıkla merak uyandırıyor insanda.

    YanıtlaSil
  6. tamam da senin gögüslerin güzelse elbette görmek isteyenin olur ve sende göstermek istersin ama kötüyse ne olacak? bence arkadaş haklı gizlilik iyidir... ama şu da var doğallık her zaman iyidir

    YanıtlaSil
  7. SADECE ÇAY İÇİP OTURULMALIMI

    YanıtlaSil
  8. bence bu kadar yazmak yerine gercek bir fotosunu gostersen daha etkili olurdu, biz de takdir ederdik...

    YanıtlaSil
  9. merhaba resimler ve özellikle mayolara bayıldım. fermuarlar hep çekmiştir beni eline saglık güzel olmuş.fermuarı açıp o şekilde yalamak isterdim.

    YanıtlaSil